Wesela i przyjęcia | 01 Luty 2016

Śledząc ofertę rynkową proponowaną przez inne restauracje możemy z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że wesele w Restauracji Pustelnik to mniejszy wydatek, większy wybór (menu opracowane na potrzeby gości i dostosowane do wymagań zamawiających).

Rocznie obsługujemy do 30 wesel i wiele kameralnych imprez.

Ceny netto od 185 zł/1 osobę.

Standardem naszego menu weselnego są m.in.: golonka z indyka w sosie żurawinowym, łosoś podawamy w sosie koperkowo-cytrynowym, polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym. Doradzimy i wybierzemy ciasta i tort. I to wszystko w cenie już od 185 zł!

W cenie wesela proponujemy:

- bardzo bogate menu /do 3,5 kawałka mięsa /osobę//
- I, II, III kolację na ciepło
- wino musujące na powitanie gości - gratis
- wystrój sali /stoły bogata kolorystyka - gratis/
- parking na samochody osobowe, busy, autokary
- ogródek letni
- bogata oferta dla dzieci / plac zabaw, zjeżdżalnie linowe, huśtawki,ścianka do wspinania,    piaskownica, domek, proponujemy również współpracę z animatorami/
- pokój dla Młodej Pary  - gratis
- wesele już od 185 zł / osobę.

Przedstawiamy Państwu III propozycję menu weselnego:

-----------------

I propozycja cena 185 zł/osobę

Przywitanie: chleb + sól, wino musujące

zupa: do wyboru w/g uznania

II danie podane wieloporcjowo
2,3 kawałka/osobę rolada śląska wołowa lub wieprzowa
- devolaj
- pieczeń wieprzowa w sosie winnym
- roladki z indyka nadziewane serem feta i brokułami podane w sosie chrzanowym

kluski śląskie, ziemniaki gotowane z koperkiem

kapusta czerwona na ciepło
zestaw surówek /kapusta biała,buraczki,seler z brzoskwinią/

deser: kawa i herbata bez ograniczeń / ciasto+owoce we własnym zakresie/

zimna płyta:
mięsa pieczone z dipem chrzanowym
patera pasztetów
patera serów
galaretki drobiowe
rulony z szynki i szparagów
ser mocarela z pomidorami
tatar z dodatkami
śledź opiekany
sałatki
bułeczki, masło

I kolacja:
1,5 kawałka mięsa/osoba
żeberka na kapuście, schab sote w sosie borowikowym
ziemniaczki opiekane z tymiankiem, kapusta pekińska

II kolacja:
barszcz czerwony z pasztecikami lub krokietem

III kolacja:
strogonoff podawany w wazach

napoje w/g zużycia

-----------------

II propozycja menu weselnego cena 200 zł/osoba

Przywitanie: chleb + sól, wino musujące

zupa: do wyboru w/g uznania

II danie podane wieloporcjowo
2,5 kawałka/osobę rolada śląska wołowa lub wieprzowa
-  devolaj
-  pieczeń wieprzowa w sosie winnym
-  kaczka pieczona
-  golonka z indyka w sosie żurawinowym
kluski śląskie
ziemniaki gotowane z koperkiem

kapusta czerwona na ciepło
zestaw surówek /kapusta biała,buraczki,seler z brzoskwinią/

deser:kawa i herbata bez ograniczeń
/ciasto+owoce do uzgodnienia/

zimna płyta:
mięsa pieczone z dipem chrzanowym
patera pasztetów
patera serów
galaretki drobiowe
rulony z szynki i szparagów
ser mocarela z pomidorami
tatar z dodatkami
śledź opiekany
sałatki
bułeczki, masło

I kolacja:
1,5 kawałka mięsa/osoba
łosoś w sosie śmietankowo-cytrynowym, polędwiczki w sosie borowikowym
ziemniaczki opiekane z tymiankiem, kapusta pekińska

II kolacja:
pałeczki z kurczaka z dipami, krupnioki pieczone z cebulką i jabłkami z cynamonem
podana z sałatką ziemniaczaną

III kolacja:
barszcz lub bulion

IV kolacja:
żurek swojski z jajkiem, boczkiem, ziemniakami i kiełbasą

napoje w/g zużycia

-----------------

III propozycja menu weselnego cena 220 zł / osoba

Przywitanie: chleb + sól,   wino musujące

zupa: do wyboru w/g uznania

II danie podane wieloporcjowo
2,5 kawałka/osobę rolada śląska wołowa lub wieprzowa
- devolaj
- pieczeń wieprzowa w sosie winnym
- kaczka pieczona
- golonka z indyka w sosie żurawinowym
- filet z kurczaka faszerowany szpinakiem, mocarellą i cukinią

kluski śląskie
ziemniaki gotowane z koperkiem

kapusta czerwona na ciepło
zestaw surówek /kapusta biała,buraczki,seler z brzoskwinią/

deser:kawa i herbata bez ograniczeń / ciasto+owoce w cenie/

zimna płyta:
mięsa pieczone z dipem chrzanowym
patera pasztetów
patera serów
galaretki drobiowe
rulony z szynki i szparagów
ser mocarela z pomidorami
tatar z dodatkami
śledz opiekany
sałatki
bułeczki, masło

I kolacja:
1,5 kawałka mięsa/osoba
łosoś w sosie śmietankowo-cytrynowym, polędwiczki w sosie borowikowym lub do wyboru inne warianty
ziemniaczki opiekane, piure z tymiankiem, kapusta pekińska.

II kolacja:
schab sote w sosie podany z krokietem ziemniaczanym i brokułami opiekanymi
kolacja wyporcjowana.

III kolacja:
barszcz z krokietem

IV kolacja:
gulasz wieprzowy z pieczywem

w cenie: stół wiejski: pieczony schab, karczek,swojska kiełbasa,pasztetowe, krupnioki,smalec,ogórki

woda mineralna w cenie.
soki w/g zużycia.

-----------------

Stawiamy na tradycję, ale z nutką światowej kuchni, aby wszyscy Goście poczuli się komfortowo. Do dyspozycji Gości weselnych jest również hotel - ilość miejsc 34 w bardzo atrakcyjnych cenach.

Menu ustalane jest indywidualnie (dania mogą być spróbowane w restauracji).

powrót


Aby otrzymywać powiadomienia o nowościach, promocjach, ofertach prosimy o dopisanie swojego adresu e-mail do listy mailingowej.

Zaproś do nas swoich znajomych. Możesz zrobić to tutaj


  © 2005 - 2017 PUSTELNIK - Wszelkie prawa zastrzeżone